Prozdrowotne walory mięsa rodzimych ras bydła i tradycyjnych produktów z wołowiny

Mariusz Florek , Piotr Domaradzki , Władysław Migdał , Zygmunt Litwińczuk , Bartłomiej Ruda , Małgorzata Ryszkowska-Siwko

Abstract

n/a
Author Mariusz Florek
Mariusz Florek,,
-
, Piotr Domaradzki
Piotr Domaradzki,,
-
, Władysław Migdał (FoFT / DoAPT)
Władysław Migdał,,
- Department of Animal Product Technology
, Zygmunt Litwińczuk
Zygmunt Litwińczuk,,
-
, Bartłomiej Ruda
Bartłomiej Ruda,,
-
, Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Małgorzata Ryszkowska-Siwko,,
-
Pages205-218
Publication size in sheets0.65
Book Gruszecki Tomasz M., Junkuszew Andrzej (eds.): Rasy rodzime w ochronie przyrody i produkcji żywności prozdrowotnej, 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ISBN 978-83-7259-304-7, 263 p.
Internal identifierWTŻ/2019/58
Languagepl polski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?