Ocena zawartości wybranych dodatków do żywności oraz metali ciężkich w próbkach wędlin
Anna Sadowska-Rociek , Magdalena Surma , Ewa Cieślik
Abstract
n/aAuthor | |
Pages | 302-302 |
Publication size in sheets | 0.3 |
Book | Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Materiały Konferencji Naukowej, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-0-3, 340 p. |
URL | http://www.sesjapan.ur.krakow.pl/zasoby/69/materialy_konferencyjne_XLI_sesja_PAN.pdf |
Internal identifier | WTŻ/7/65 |
Language | pl polski |
Score (nominal) | 0 |
Score source | conferenceIndex |
Citation count* |
* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back