Ocena zawartości wybranych dodatków do żywności oraz metali ciężkich w próbkach wędlin

Anna Sadowska-Rociek , Magdalena Surma , Ewa Cieślik

Abstract

n/a
Autor Anna Sadowska-Rociek (TZ / TŻ-KTGiK)
Anna Sadowska-Rociek
- Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji
, Magdalena Surma (TZ / TŻ-KTGiK)
Magdalena Surma
- Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji
, Ewa Cieślik (TZ / TŻ-KTGiK)
Ewa Cieślik
- Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji
Paginacja302-302
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Materiały Konferencji Naukowej, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-0-3, 340 s.
URL http://www.sesjapan.ur.krakow.pl/zasoby/69/materialy_konferencyjne_XLI_sesja_PAN.pdf
Identyfikator wewnętrznyWTŻ/7/65
Językpl polski
Punktacja (całkowita)0
Żródło punktacjiconferenceIndex
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?