Olej z nasion łubinu żółtego - trwałość i potencjalne możliwości zastosowania

Joanna Banaś , Krzysztof Surówka , Ireneusz Maciejaszek

Abstract

n/a
Author Joanna Banaś (FoFT / DoRaFC)
Joanna Banaś,,
- Department of Refrigeration and Food Concentrates
, Krzysztof Surówka (FoFT / DoRaFC)
Krzysztof Surówka,,
- Department of Refrigeration and Food Concentrates
, Ireneusz Maciejaszek (FoFT / DoRaFC)
Ireneusz Maciejaszek,,
- Department of Refrigeration and Food Concentrates
Pages138-138
Publication size in sheets0.3
Book Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Materiały Konferencji Naukowej, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-0-3, 340 p.
Internal identifierWTŻ/2013/130
Languagepl polski
Score (nominal)0
Score sourceconferenceIndex
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?