Świadomość personelu zakładów żywienia zbiorowego w zakresie higieny produkcji potraw

Kinga Topolska , Agnieszka Filipiak-Florkiewicz , Adam Florkiewicz , Ewa Cieślik , Paweł Puźniak

Abstract

n/a
Author Kinga Topolska (FoFT / DoGTaC)
Kinga Topolska,,
- Department of Gastronomic Technology and Consumption
, Agnieszka Filipiak-Florkiewicz (FoFT / DoGTaC)
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz,,
- Department of Gastronomic Technology and Consumption
, Adam Florkiewicz (FoFT / DoFAaQA)
Adam Florkiewicz,,
- Department of Food Analysis and Quality Assessment
, Ewa Cieślik (FoFT / DoGTaC)
Ewa Cieślik,,
- Department of Gastronomic Technology and Consumption
, Paweł Puźniak (FoFT / DoGTaC)
Paweł Puźniak,,
- Department of Gastronomic Technology and Consumption
Pages324-324
Publication size in sheets0.3
Book Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Materiały Konferencji Naukowej, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-0-3, 340 p.
URL http://www.sesjapan.ur.krakow.pl/zasoby/69/materialy_konferencyjne_XLI_sesja_PAN.pdf
Internal identifierWTŻ/7/50
Languagepl polski
Score (nominal)0
Score sourceconferenceIndex
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?