Ocena zanieczyszczenia azotanami oraz pestycydami roślin przyprawowych

Magdalena Surma , Anna Sadowska-Rociek , Ewa Cieślik

Abstract

n/a
Author Magdalena Surma (FoFT / DoToCaC)
Magdalena Surma,,
- Department of Technology of Catering and Consumption
, Anna Sadowska-Rociek (FoFT / DoToCaC)
Anna Sadowska-Rociek,,
- Department of Technology of Catering and Consumption
, Ewa Cieślik (FoFT / DoGTaC)
Ewa Cieślik,,
- Department of Gastronomic Technology and Consumption
Pages234-234
Publication size in sheets0.3
Book Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Materiały Konferencji Naukowej, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-0-3, 340 p.
URL http://www.sesjapan.ur.krakow.pl/zasoby/69/materialy_konferencyjne_XLI_sesja_PAN.pdf
Internal identifierWTŻ/7/66
Languagepl polski
Score (nominal)0
Score sourceconferenceIndex
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?