Wpływ metody fermentacji ciasta na skład aminokwasowy chlebów pszenno-owsianych

Dorota Litwinek , Barbara Mickowska , Gabriela Zięć , Halina Gambuś

Abstract

n/a
Author Dorota Litwinek (FoFT / DoToC)
Dorota Litwinek,,
- Department of Technology of Carbohydrates
, Barbara Mickowska (FoFT / DoToCaC)
Barbara Mickowska,,
- Department of Technology of Catering and Consumption
, Gabriela Zięć (FoFT / DoToC)
Gabriela Zięć,,
- Department of Technology of Carbohydrates
, Halina Gambuś (FoFT / DoToC)
Halina Gambuś,,
- Department of Technology of Carbohydrates
Pages164-164
Publication size in sheets0.3
Book Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Materiały Konferencji Naukowej, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-0-3, 340 p.
Internal identifierWTŻ/2013/134
Languagepl polski
Score (nominal)0
Score sourceconferenceIndex
Citation count*
Additional fields
FinansowaniePraca została sfinansowana ze środków Narodowego Centrum Nauki (NN 312331640)
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?