Innowacyjność producentów żywności w Polsce na tle producentów z krajów Unii Europejskiej

Renata Matysik-Pejas

Abstract

The paper shows the position of Polish food producers in terms of innovation against the background of producers from European Union countries, as well as the share of each type of innovation in activity of innovative enterprises.
Author Renata Matysik-Pejas (FoAE / RE-KZiMA)
Renata Matysik-Pejas,,
-
Other language title versionsInnovativeness of food producers in Poland against the background of producers from European Union countries
Journal seriesEPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne, ISSN 1895-4421, (B 5 pkt)
Issue year2013
Vol1
No18
Pages245-252
Publication size in sheets0.5
Keywords in Polishprodukcja żywności, innowacyjność, innowacje technologiczne i nietechnologiczne
Keywords in Englishfood production, innovativeness, technological and non-technological innovation
Abstract in PolishW opracowaniu przedstawiono pozycję polskich producentów żywności pod względem innowacyjności na tle producentów z krajów Unii Europejskiej, jak również udział poszczególnych rodzajów innowacji w działalności aktywnych innowacyjnie przedsiębiorstw.
URL http://episteme-nauka.pl/pdf/EPISTEME_18_1.pdf
Internal identifierWRE/2013/239
Languagepl polski
Score (nominal)5
Score sourcejournalList
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?