Wybrane cechy jakościowe probiotycznych napojów owocowo-warzywno-serwatkowych

Marek Sady , Tadeusz Grega

Abstract

n/a
Author Marek Sady (FoFT / DoAPT)
Marek Sady,,
- Department of Animal Product Technology
, Tadeusz Grega (FoFT / DoAPT)
Tadeusz Grega,,
- Department of Animal Product Technology
Pages153-153
Publication size in sheets0.3
Book Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Materiały Konferencji Naukowej, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-0-3, 340 p.
URL http://www.sesjapan.ur.krakow.pl/zasoby/69/materialy_konferencyjne_XLI_sesja_PAN.pdf
Internal identifierWTŻ/2013/128
Languagepl polski
Score (nominal)0
ScoreMinisterial score = 0.0, 27-07-2017, BookChapterMatConf
Ministerial score (2013-2016) = 0.0, 27-07-2017, BookChapterMatConf
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?