Mleko rodzimych ras jako surowiec do produkcji serów o zwiększonych właściwościach prozdrowotnych

Jolanta Król , Aneta Brodziak , Joanna Barłowska , Aldona Kawęcka , Władysław Migdał , Zygmunt Litwińczuk , Anna Teter , Monika Kędzierska-Matysek , Barbara Topyła , Jacek Sikora , Iwona Radkowska

Abstract

n/a
Author Jolanta Król
Jolanta Król,,
-
, Aneta Brodziak
Aneta Brodziak,,
-
, Joanna Barłowska
Joanna Barłowska,,
-
, Aldona Kawęcka
Aldona Kawęcka,,
-
, Władysław Migdał (FoFT / DoAPT)
Władysław Migdał,,
- Department of Animal Product Technology
, Zygmunt Litwińczuk
Zygmunt Litwińczuk,,
-
, Anna Teter
Anna Teter,,
-
, Monika Kędzierska-Matysek
Monika Kędzierska-Matysek,,
-
, Barbara Topyła
Barbara Topyła,,
-
, Jacek Sikora
Jacek Sikora,,
-
et al.`
Pages190-204
Publication size in sheets0.7
Book Gruszecki Tomasz M., Junkuszew Andrzej (eds.): Rasy rodzime w ochronie przyrody i produkcji żywności prozdrowotnej, 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ISBN 978-83-7259-304-7, 263 p.
Internal identifierWTŻ/2019/63
Languagepl polski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?