Zawartość pierwiastków śladowych w wybranych warzywach korzeniowych na tle ich zawartości w glebie Cz. IV Zawartość litu w warzywach

Antoni Rogóż , Monika Tabak , Barbara Wiśniowska-Kielian

Abstract

n/a
Author Antoni Rogóż (FoAE / DoAaECh)
Antoni Rogóż,,
- Department of Agricultural and Environmental Chemistry
, Monika Tabak (FoAE / DoAaECh)
Monika Tabak,,
- Department of Agricultural and Environmental Chemistry
, Barbara Wiśniowska-Kielian (FoAE / DoAaECh)
Barbara Wiśniowska-Kielian,,
- Department of Agricultural and Environmental Chemistry
Pages58-58
Publication size in sheets0.3
Book Wiśniowska-Kielian Barbara (eds.): Toksyczne substancje w środowisku : VII międzynarodowa konferencja naukowa : Kraków, 25-26.06.2013 r. : streszczenia, 2013, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ISBN 978-83-914308-5-9, 78 p.
Keywords in Polishzawartość litu, warzywa, gleba, pH gleby
Internal identifierWRE/6/197
Languagepl polski
Score (nominal)0
Score sourceconferenceIndex
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?