Zastosowanie metody QuEChERS do izolacji pozostałości pestycydów z żywności pochodzenia roślinnego

Juan Manuel Molina-Ruiz , Ewa Cieślik , Izabela Wałkowska , Marek Kozicki

Abstract

n/a
Author Juan Manuel Molina-Ruiz (FoFT / DoGTaC)
Juan Manuel Molina-Ruiz,,
- Department of Gastronomic Technology and Consumption
, Ewa Cieślik (FoFT / DoGTaC)
Ewa Cieślik,,
- Department of Gastronomic Technology and Consumption
, Izabela Wałkowska (FoFT / DoGTaC)
Izabela Wałkowska,,
- Department of Gastronomic Technology and Consumption
, Marek Kozicki
Marek Kozicki,,
-
Pages235-235
Publication size in sheets11.75
Book Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Materiały Konferencji Naukowej, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-0-3, 340 p.
URL http://www.sesjapan.ur.krakow.pl/zasoby/69/materialy_konferencyjne_XLI_sesja_PAN.pdf
Internal identifierWTŻ/7/64
Languagepl polski
Score (nominal)0
Score sourceconferenceIndex
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?