Nowe kierunki w przetwórstwie i utrwalaniu żywności

Krzysztof Surówka

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Krzysztof Surówka (FoFT / DoBaGFT)
Krzysztof Surówka,,
- Department of Biotechnology and General Food Technology
Pages8-8
Publication size in sheets0.3
Book Witczak Mariusz, Napora Patrycja, Witczak Teresa, Marchel Magdalena, Jaworska Grażyna (eds.): Materiały II Konferencji Naukowej "Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia", Przemyśl, 22-23. listopad 2019 r. : komunikaty, 2019, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, ISBN 978-83-946796-8-2, 58 p.
Languagepl polski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?