Charakterystyka jakościowa herbatek owocowych o smaku malinowym

Ireneusz Maciejaszek , Paulina Kuśmirek , Krzysztof Surówka

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Ireneusz Maciejaszek (FoFT / DoBaGFT)
Ireneusz Maciejaszek,,
- Department of Biotechnology and General Food Technology
, Paulina Kuśmirek (FoFT / DoBaGFT)
Paulina Kuśmirek,,
- Department of Biotechnology and General Food Technology
, Krzysztof Surówka (FoFT / DoBaGFT)
Krzysztof Surówka,,
- Department of Biotechnology and General Food Technology
Pages16-16
Publication size in sheets0.3
Book Witczak Mariusz, Napora Patrycja, Witczak Teresa, Marchel Magdalena, Jaworska Grażyna (eds.): Materiały II Konferencji Naukowej "Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia", Przemyśl, 22-23. listopad 2019 r. : komunikaty, 2019, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, ISBN 978-83-946796-8-2, 58 p.
Languagepl polski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?