Wysokosprawna chromatografia cieczowa (HPLC) jako nowoczesna metoda wykrywania zafałszowań żywności

Agnieszka Grabeus , Jagoda Majcherczyk , Ireneusz Maciejaszek , Krzysztof Surówka

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Agnieszka Grabeus (FoFT / DoFAaQA)
Agnieszka Grabeus,,
- Department of Food Analysis and Quality Assessment
, Jagoda Majcherczyk (FoFT / DoBaGFT)
Jagoda Majcherczyk,,
- Department of Biotechnology and General Food Technology
, Ireneusz Maciejaszek (FoFT / DoBaGFT)
Ireneusz Maciejaszek,,
- Department of Biotechnology and General Food Technology
, Krzysztof Surówka (FoFT / DoBaGFT)
Krzysztof Surówka,,
- Department of Biotechnology and General Food Technology
Pages29-29
Publication size in sheets0.3
Book Witczak Mariusz, Napora Patrycja, Witczak Teresa, Marchel Magdalena, Jaworska Grażyna (eds.): Materiały II Konferencji Naukowej "Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia", Przemyśl, 22-23. listopad 2019 r. : komunikaty, 2019, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, ISBN 978-83-946796-8-2, 58 p.
Languagepl polski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Additional fields
FinansowanieBadania zostały sfinansowane ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego.
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?