Podstawowe składniki ziarna wybranych gatunków zbóż i ich znaczenie dla przemysłu spożywczego

Eva Ivanišová , Barbara Mickowska , Ján Mareček , Tatiana Bojňanská , Ewa Cieślik

Abstract

n/a
Author Eva Ivanišová
Eva Ivanišová,,
-
, Barbara Mickowska (FoFT / DoToCaC / MCfM)
Barbara Mickowska,,
- Malopolska Centre for Monitoring
, Ján Mareček
Ján Mareček,,
-
, Tatiana Bojňanská
Tatiana Bojňanská,,
-
, Ewa Cieślik (FoFT / DoToCaC / MCfM)
Ewa Cieślik,,
- Malopolska Centre for Monitoring
Pages266-266
Publication size in sheets0.3
Book Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Materiały Konferencji Naukowej, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-0-3, 340 p.
Internal identifierWTŻ/7/45
Languagepl polski
Score (nominal)0
Score sourceconferenceIndex
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?